ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! Роботи - оцветяване с вода

  • Марка: АзБукиВеди
  • Кат. номер: SKU0024

Могат ли роботите да бъдат приятели на детето? Могат ли заедно да рисуват, да играят на площадката, да се хранят или спят?  

Могат, разбира се! Нещо повече, роботите ще помогнат на детето да упражни фината си моторика и да изучава света, като в същото време се забавлява. Всичко това е съвсем лесно с тази красива книжка „Оцвети с вода“, предназначена за всички малки любители на рисуването, багрите и магиите.

Оцветяване с вода на книжка с роботи за момчета – перфектна комбинация

Момчетата имат слабост към роботите, но и тези мили роботчета имат слабост към забавленията с деца и искат да са с тях навсякъде – на площадката, в детската стая, на разходката с велосипеди. Докато прокарва внимателно четката по красивите рисунки, детето ще тръпне в очакване да разбере какви са истинските цветове на следващия робот. Междувременно ще има възможността да разгледа всички детайли около тях и да научи повече предмети и думи като дърво, цвете, маса, храна, кола, люлка, облак.

Развийте уменията на детето, докато оцветявате с вода

Всичко, от което се нуждаете, за да работите с тези красиви книжки за момчета, е чаша чиста вода и четка за рисуване. Помогнете на детето да намокри четката и да я прокара внимателно по някоя част от картинката в книжката. Полетата ще се оцветят като с магия и предметът пред очите му ще оживее. При това без риск от цапане и бъркотия наоколо.

Останете с детето, докато оцветява с вода своята книжка с роботи за момчета. Можете да насочвате ръката му, ако е твърде малко, за да се учи да контролира движенията си. Ако е по-голямо, можете заедно да обсъждате коя част сте оцветили и какъв цвят се е появил, какво правят героите в рисунката, какво би правило то на това място и така да заздравите връзката си.

 

За кого е подходяща книжката

Книжката е създадена за деца от 1 до 6 години.

Съдържа 8 картинки за оцветяване.

Страниците могат да бъдат разделени и разпределени между няколко деца.

6,90 лв.
Характеристики
Доставка
Характеристики
Формат
23х23 см
Обем
16 стр
Тегло
90 гр
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ