Рисуване с вода за момче Азбукиведи

  • Марка: АзБукиВеди
  • Кат. номер: SKU0004

В тази подаръчна кутия ще откриете няколко книжки за оцветяване, които ще помогнат на детето да види как изглежда космосът, да разгледа различните транспортни средства, а с малко помощ от възрастен ще може и да научи първите си думички на английски по забавен и оригинален начин.

 

  1. Книжка за оцветяване с вода „Английски за деца“

Няма нужда от скучни детски книжки за учене на английски език, защото с тази уникална книжка самоучител за деца английски език се учи бързо и лесно. Докато прави така, че цветовете да оживяват пред него, детето лесно ще запомни думите, които му повтаряте, и ще ги свързва с предметите, които вижда.

Също така Ви очаква забавно пътешествие в света на английския език, където ще трябва да намерите скритите думи в картинката, да познаете сезоните и, разбира се, да се запознаете със забележителностите на Лондон.

С нея детето ще научи:

 Английската азбука

 Сезоните

Забележителности на Лондон

 Първи думи на английски

Книжката съдържа интересни картинки с наситени цветове. Хубаво е родителят да чете и да покаже на детето как да произнася думите, и детето лесно ще запомни думите от картинките. Тази книжка може да се оцветява отново и отново много пъти, за да може играта да доведе до желания резултат.

Желаем Ви приятно учене!

 

  1. Книжка за оцветяване с вода „Космос“

Всички деца мечтаят да полетят в Космоса! Да открият нови планети, да разгледат отблизо звездите, да срещнат извънземно може би… И могат да го направят с новата ни книжка за оцветяване с вода с цветен фон, който е още по-привлекателен.

Книжка за рисуване за малки деца и… мечти

Това не е просто книжка за оцветяване. Това е възможност да оставите въображението на детето да отлети чак до края на Вселената. В приключението то ще носи скафандър, когато излиза от кораба. Ще му помагат неговите добри приятели – куче и коте астронавти. И ако искате да научите какви са имената им, попитайте детето, то със сигурност ги знае!

Но за да стане космонавт, детето трябва да бъде истински изследовател със специални инструменти за работа. Инструментите тук ще бъдат наглед обикновени – то ще има нужда от четка за рисуване и чашка с чиста вода. Но с тях ще помогне на своите приятели да „облекат“ скафандрите си, ще разбере дали извънземните са наистина зелени, ще открие какви са цветовете на планетите и как сияят звездите в открития Космос.

Книжка съдържа 8 картини за оцветяване с размери 23x 23 см.

 

  1. Книжка за оцветяване с вода „Гатанки - на село“

Кога за последно беше на село? А кои животни видя там?

Ако ти е трудно да си спомниш, ще ти помогнем.

Знаеш ли, че кучето се охлажда чрез езика си?

А кравите дават повече мляко, ако слушат музика.

Оцвети магически любимите животни от село и отгатни гатанки.

 

Боята в книжките е поставена по специална технология върху самите рисунки във вид на точки. Когато децата минат върху тях с мокра четка, цветовете оживяват.

Книжките са предназначени за деца над 1 година под контрола на възрастен. 

Намокрете четката и започнете да оцветявате картините в книжката. Цветовете ще оживеят. Истинско вълшебство!
Оставете картинката да изсъхне преди да обърнете страницата.

Нямате нужда от допълнителни боички! Без цапане и бъркотия! Всичко, от което се нуждаете е четка за рисуване и вълшебната книжка за оцветяване.


Боите, използвани за направата на книжката са изготвени от безопасни за децата материали.


Книжка съдържа 8 картини за оцветяване с размери 23x 23 см.

 

  1. Четка за рисуване

Четката е в кутията, така че добавете чаша чиста вода и оставете детето да открива магията на цветовете и формите по безопасен и лесен начин.

 

Подарете оригинален комплект книжки за рисуване с вода на дете, което обичате!

Книжките е подходящи за деца от 1 до 3 годинки, които да обучавате как се държи четка и как да не излизат от контурите, а малчуганите от 4 до 6 години могат да се справят и сами.

22,50 лв. 20,50 лв.
Базова цена: 20,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!