Приказки - оцветяване с вода

Коя е любимата приказка на децата? Всяко си има различна! Но ние се погрижихме да съберем в една книжка за оцветяване с вода онези, които всички деца знаят наизуст. Тя е част от новата ни серия книжки за оцветяване.

Книжка за оцветяване и… приказки

Това не е просто книжка, в която картинките ще получат цветове. Това е книжка, в която детето може да преживее отново цялата приказка. Докато оцветява, то ще познае историята, ще си припомни героите, ще си разкаже наум или на глас сюжета и ще си припомни поуката.

Ще се подсети как трите прасенца строили къщички и какво се случило с най-мързеливото. Ще се опита отново да проумее как дядовата ръкавичка станала толкова голяма, че приютила всички горски животни. Ще се разходи с житената питка и ще надлъже вълка и лисицата, та да се върне у дома. И още, и още…

Но за да събуди героите, детето има нужда от вълшебна четка за рисуване, потопена в чиста вода. Тя ще върне цветовете на приказката и ще я накара да оживее отново.

Книжка за упражняване на фината моторика

Всяка рисунка в книжката за оцветяване с вода е съставена от полета с точки в различен цвят. Когато се намокрят с чиста вода, тези точки се превръщат в цветно петно, което ще съживи героите и сцените от приказката.

Можете да използвате книжката за упражнение за фината моторика на детето. Нека то прокарва четката в полетата едно по едно. След като приключи с едно, нека изплакне четката и намокри следващото. Така водата и цветовете няма да се преливат и цветовете ще останат чисти и свежи.

Книжка за оцветяване с вода – без цапане и бъркотия

Книжка, четка и чаша чиста вода – това е всичко, с което детето ще работи. Така и дрешките, и работното му място ще бъдат чисти по време на приказното приключение.

За кого е подходяща книжката

Книжката е създадена за деца от 2 до 6 години.

Съдържа 8 картинки за оцветяване с вода с различни популярни приказки.

Страниците могат да бъдат отделени и раздадени на няколко деца.

6,90 лв.
Базова цена: 6,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
Формат
23х23 см
Обем
16 стр
Тегло
90 гр
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!