Весели връзки Хипопотам

  • Марка: Издателска къща АДАРИ
  • Кат. номер: SKU0019

Всички деца обичат игри с връзки, а хипопотамът е техният сладък приятел в забавленията и творчеството!

Пъхането на малките крайчета на връзките в малките дупки на шаблона е приятно предизвикателство за малките пръстчета. Но това далеч не е всичко, което може да ви предложи тази Монтесори игра.

 

Монтесори игра за обучение и забавление

Тази игра с връзки следва принципите на обучение по Монтесори – предлага едновременно забавление, обучение и творчество.

Докато се учи да пъха връзките в дупките, детето развива координацията между очите и ръцете си. Това е и прекрасна игра за развитие на фината си моторика, тъй като уцелването на малките дупки не е съвсем лесно за малките пръстчета.

За да наниже връзките в дупки с еднакъв цвят, детето ще развие способността си да наблюдава и сравнява. А когато иска да ги преплете, за да запълни едноцветно поле, то ще трябва да използва своята логическа мисъл и пространствена ориентация.

 

Игра с връзки – за личностно развитие

Но в тази игра с връзки няма правила и детето може да открие твореца в себе си, като създава всевъзможни забавни комбинации от цветове, връзки, преплитания.

Освен това, тази Монтесори игра ще помогне на детето да се научи на търпение и упоритост. Ще има възможност да вижда и усеща собствения си напредък, а радостта от изпълнението на целта ще му помогне да развие така необходимата увереност в своите сили и възможности.

 

Игра с връзки – за усвояване на ежедневни умения

Докато пъха връзките в дупките, детето ще има възможност да развие умението си да се обслужва самостоятелно. Това ще му помогне в ежедневни дейности като обличане, обуване, закопчаване и др.

 

За кого е подходяща „Игра с връзки – Хипопотам“

Игрите с връзки са подходящи за деца на възраст на 1 година (под родителски надзор).

При изработването н са използвани безопасни и здрави материали.

 

 

 

8,90 лв. 7,12 лв.
Базова цена: 7,12 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
Формат
15х18,5 см
Тегло
0,03 кг
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!