Креативен комплект "Лъв"

  • Марка: Издателска къща АДАРИ
  • Кат. номер: SKU0012

Какъв подарък за дете да изберете? Съвсем лесно е! Приготвили сме специален подаръчен комплект, с който ще поднесете няколко вълшебни книжки за оцветяване и забавни игри за развитие на фината моторика в красива кутия. Това е подарък, който е едновременно забавен, образователен, красив и дори малко магически. Ето как.

 

Какво съдържа кутията с подаръци за деца

- Книжка за оцветяване с вода „Професии“

Помогнете на детето да научи едновременно животните и професиите, докато внимателно събужда цветовете в тези красиви рисунки за оцветяване. Използвайте времето заедно, за да поговорите за различните професии, докато малките пръстчета се учат на прецизни движения.

- Книжка за оцветяване с вода „Противоположности“

Тези картинки за оцветяване с вода ще помогнат да упражните абстрактното мислене на детето, докато сравнявате заедно къси и дълги, дебели и слаби, високи и ниски животни. Оцветяването ще развие фината моторика, а магическата поява на цветовете ще накара детето да ахне от възторг.

- Книжка за оцветяване с вода „Форми“

Тези забавни детски картинки за оцветяване представят едновременно животните и геометричните форми. Слонче като квадрат, коте като триъгълник – докато се забавлява, детето ще учи лесно и бързо.

Всяка една книжка съдържа 8 картини за оцветяване. Общо 24 картинки за оцветяване в комплекта!

- Четка за рисуване

За да направим комплекта наистина пълен, сме добавили мека четка за оцветяване на книжките. За да съживи цветовете на картинките за оцветяване, детето има нужда само от чаша чиста вода.

- Игра „Весели връзки - Лъв“

„Весели връзки“ е сред любимите Монтесори игри на всички деца. Докато нанизва и разнизва връзките по веселата форма, детето развива фината моторика, учи цветовете, упражнява логическото мислене и въображението си и се научава да връзва връзки – с помощ от възрастен, разбира се.

 

За кого е подходящ комплектът книжки и игри за деца

Можете да поднесете този страхотен комплект с игри за деца на всяко дете между 2 и 6 години. И то със сигурност ще се зарадва!

Комплектът е подходящ за:

  • Подарък за рожден ден за дете
  • Подарък за имен ден за дете
  • Коледен подарък за момиче
  • Коледен подарък за момче
  • Подарък за бебе
29,00 лв.
Базова цена: 29,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!