Комплект за многократно оцветяване с вода

Игра, творчество, забавление, магия – в една кутия!

Една красива подаръчна кутия от АДАРИ ще въведе детето в увлекателния свят на приказките, който е изпълнен с вълшебства, познания и забавления.

Две книжки с картинки за многократно оцветяване САМО с вода децата лесно ще научат буквите от българската азбуката и ще срещнат много представители на животинското царство.

Освен всичко останало, с нашите интересни картинки за оцветяване детенце ще има шанса да научи първите си английски думички – с малко помощ от възрастен.

 

Какво съдържа комплектът детски книжки за рисуване с вода:

1. Книжка за МНОГОКРАТНО оцветяване с вода Английски за деца

Няма нужда от скучни детски книжки за учене на английски език, защото с тази уникална книжка самоучител за деца английски език се учи бързо и лесно. Докато прави така, че цветовете да оживяват пред него, детето лесно ще запомни думите, които му повтаряте, и ще ги свързва с предметите, които вижда.

Тази книжка може да се оцветява отново и отново много пъти, за да може играта да доведе до желания резултат.

Книжката съдържа 4 картини за оцветяване с размери 23x23 см.

2. Книжка за МНОГОКРАТНО оцветяване с вода - Азбуката в рими. Приказка за животни любими.

Тази книжка е забавно помагало за най-малките, с чиято помощ лесно ще научат буквите от българската азбуката и ще срещнат много представители на животинското царство. Жабка, скрита в шапка, се впуска в горско приключение, за да помогне на децата да открият красивия свят на буквите.

С тази книжка Вашето дете ще се превърне в истински вълшебник! Разгърнете страничките на книжката. Използвайте четка, намокрена само с вода, за да превърнете картинките в истински цветни вълшебства. Оставете да изсъхне. Можете да повтаряте този трик отново и отново!

Книжката съдържа 4 картини за оцветяване с размери 23x23 см.

Тези книжки са наистина специални. Това не са рисунки за оцветяване, в които цялата рокля става в боички. Тук малките вълшебници ще накарат цветовете да се появят само с четка с чиста вода, без цапаници и сякаш с магия. Щом малките ръчички прокарат мократа четка по листа, багрите ще грейнат като по чудо пред очите им и красивите детски картинки за оцветяване ще оживеят.

3. Четка с резервоар за вода

С тази четка винаги ще имате вода под ръка!

Отваряте капачката, пълните вода, затваряте и от четката не може да се разлее нито една случайна капка!

Така можете спокойно да оставите детето да оцветява само или да носите любимата книжка навсякъде, за да оцветявате, да учите думичките и да се забавлявате заедно без притеснения.

Синтетичен косъм. Дължина:19 см

25,30 лв. 21,50 лв.
Базова цена: 21,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!