Комплект 3 бр постери 30х40 см

  • Марка: Издателска къща АДАРИ

Един от най-лесните начини детето да научи нещо важно е да го има постоянно пред очите си. Този комплект образователни плакати ще му помогне да овладее някои от най-важните ежедневни познания.

Обучаващите постери за стена на АДАРИ са добре подредени, красиви и атрактивни. Сложете ги на удобно за детето място, за да може сладките животни да привличат вниманието му и да се превърнат в негови приятели по пътя към овладяването на света. Ако малчуганът не може да чете, мама, тате, кака или батко ще се притекат на помощ, за да повтарят заедно думичките.

Комплектът съдържа 3 броя образователни плакати с размери 30х40 см.

Плакат с българската азбука

Всяко животно в този весел плакат стои до буквата, с която започва името му. Така за детето е много лесно да научи буквичките!

Помогнете му да запомни имената на животните и то съвсем скоро ще открие връзката им със знаците. Оттук насетне научаването на буквите е лесно като детска игра.

Плакат с имената на месеците

Докато хрупкат моркови, малкото зайче и детето ще учат заедно месеците на годината. Но това не е всичко!

Цветовете на месеците са съобразени с годишните сезони и така малчуганът ще придобие още повече познания за годината.

Заедно със Зайко детето може да научи и числата до 12, като проследява номерирането на месеците.

Плакат с дните от седмицата

Този усмихнат жираф е пазачът на дните на седмицата. Помогнете на детето да запомни имената им. Ако вече знае буквите, това ще бъде също добро упражнение за четене.

За кого са подходящи образователните плакати на АДАРИ

Можете да сложите тези чудесни образователни плакати за украса за детска стая още от първите дни на детето. Но за да ги използвате по предназначение, препоръчително е то да стане на поне 3 години.

Постерите за стена са чудесна идея за подарък за детска градина, където ще помогнат на още повече деца да получат тези важни ежедневни познания.

 
Забележка: Това са само постери, без дървени рамки. 
45,00 лв. 22,50 лв.
Базова цена: 22,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!