Комплект Динозаври, Космос и Приказки

  • Марка: Издателска къща АДАРИ
  • Кат. номер: SKU0017

Какво съдържа комплектът детски книжки за рисуване с вода?

1. Книжка за оцветяване с вода „Приказки“

Това не е просто книжка, в която картинките ще получат цветове. Това е книжка, в която детето може да преживее отново цялата приказка. Докато оцветява, то ще познае историята, ще си припомни героите, ще си разкаже наум или на глас сюжета и ще си припомни поуката.

Ще се подсети как трите прасенца строили къщички и какво се случило с най-мързеливото. Ще се опита отново да проумее как дядовата ръкавичка станала толкова голяма, че приютила всички горски животни. Ще се разходи с житената питка и ще надлъже вълка и лисицата, та да се върне у дома. И още, и още…

Но за да събуди героите, детето има нужда от вълшебна четка за рисуване, потопена в чиста вода. Тя ще върне цветовете на приказката и ще я накара да оживее отново.

2. Книжка за оцветяване с вода „Динозаври“

Динозаврите в тази книжка за оцветяване с вода са истински приятели. Те са мили и добронамерени, сладки и цветни. С тях могат да се измислят хиляди приключения – да се играе на криеница, да се търсят съкровища, да се изучават праисторическите джунгли и изобщо да се прави всичко, което детето може да измисли!

За начало обаче те се нуждаят от своите цветове, които са изгубили в джунглата. За да им помогне да ги открият и да имат отново красиви кожи, детето трябва да направи магия. Защото децата са най-страхотните магьосници на света!

3. Книжка за оцветяване с вода „Космос“

Това не е просто книжка за оцветяване. Това е възможност да оставите въображението на детето да отлети чак до края на Вселената. В приключението то ще носи скафандър, когато излиза от кораба. Ще му помагат неговите добри приятели – куче и коте астронавти. И ако искате да научите какви са имената им, попитайте детето, то със сигурност ги знае!

Но за да стане космонавт, детето трябва да бъде истински изследовател със специални инструменти за работа. Инструментите тук ще бъдат наглед обикновени – то ще има нужда от четка за рисуване и чашка с чиста вода. Но с тях ще помогне на своите приятели да „облекат“ скафандрите си, ще разбере дали извънземните са наистина зелени, ще открие какви са цветовете на планетите и как сияят звездите в открития Космос…

И после… после космическите приключенията могат да започнат!

 

4. Четка за рисуване със синтетичен косъм

 

Тези книжки са наистина специални. Това не са рисунки за оцветяване, в които цялата рокля става в боички. Тук малките вълшебници ще накарат цветовете да се появят само с четка с чиста вода, без цапаници и сякаш с магия. Щом малките ръчички прокарат мократа четка по листа, багрите ще грейнат като по чудо пред очите им и красивите детски картинки за оцветяване ще оживеят.

Книжките е подходящи за деца от 1 до 3 годинки, които да обучавате как се държи четка и как да не излизат от контурите, а малчуганите от 4 до 6 години могат да се справят и сами.

 

Всяка книга съдържа 8 картини за оцветяване с размери 23x 23 см.

 

22,50 лв.
Базова цена: 22,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!