Очаквайте скоро! Емоции - оцветяване с вода

  • Марка: Издателска къща АДАРИ

Как ще се чувства чудовище, ако види червейче в градината? А ако държи в ръцете си три шарени балона? Развийте емоционалната интелигентност на детето си, като използвате тези интерактивни водни книжки за оцветяване, пълни с емоционални и смешни чудовища.

Те са сладки и пухкави, но също така са тъжни или радостни, уплашени или ядосани. Освен това си търсят цветовете! В тези книжки за игра с вода детето ще им помогне да оживеят в багрите си, като прокара по листа четка с чиста вода. И ще научи повече за чувствата.

Научете детето да познава емоциите

Всяка страница в тези магически книжки с вода представя нова ситуация, в която чудовище изпитва определена емоция. Докато детето разкрива цветовете на картинката като с магия, то ще има време да помисли върху чувството на героя и причината, която го е породила.

Останете с него, за да му помогнете да следва очертанията на детайлите в картинката и да развива фината си моторика. Но не пропускайте да поговорите заедно за чувствата на хората. Защо чудовището е радостно? Ти кога си бил тъжен? Какво ти се иска да кажеш или направиш, когато си ядосан? Тези разговори ще помогнат на детето да различава чувствата на хората около себе си, но и да назовава и работи със собствените си емоции.

Направете магия – променете цветовете с водна книжка

Забавлението с магически книжки с вода е лесно и гарантирано. Имате нужда единствено от четка за рисуване и чаша чиста вода. Помогнете на детето да намокри четката и да я прокара по листа, за да види какъв е цветът на следващото чудовище – всички багри ще се покажат сами. Колкото по-плътно следва контурите, толкова по-хубави ще бъдат цветовете и картинките. Това е прекрасно упражнение за фина моторика и търпение.

Няма цапане, няма бъркотия, има само наслада от играта и неусетно обучение.

Всички интерактивни водни книжки за оцветяване са изработени от безвредни материали и са подходящи за деца над 1 година.

6,90 лв.
Характеристики
Доставка
Характеристики
Формат
23х23 см
Обем
16 стр
Тегло
90 гр
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ