Динозаври - оцветяване с вода

Динозаврите са страхотни! Динозаврите са невероятни! Те имат гигантски размери и необичаен вид! Могат да бъдат истински страшилища… но не и в тази книжка. Тук те са изгубили цветовете си имат нужда от помощта на детето!

Книжка за игра и… магия

Динозаврите в тази книжка за оцветяване с вода са истински приятели. Те са мили и добронамерени, сладки и цветни. С тях могат да се измислят хиляди приключения – да се играе на криеница, да се търсят съкровища, да се изучават праисторическите джунгли и изобщо да се прави всичко, което детето може да измисли!

За начало обаче те се нуждаят от своите цветове, които са изгубили в джунглата. За да им помогне да ги открият и да имат отново красиви кожи, детето трябва да направи магия. Защото децата са най-страхотните магьосници на света!

Дайте на детето четка за боички и чаша с чиста вода. Помогнете му да потопи четката във водата и да я прокара внимателно по картинката с динозавъра. И ето, че цветовете му магически ще се завърнат, свежи и силни, за да го накарат да се усмихне, да се сприятели и да поиграе със своя спасител!

Книжка за упражняване на фината моторика

На всяка една страница ще видите как различните полета от картинката имат фон от точки в различен цвят. Именно тези точки ще се превърнат в цветно петно, което ще върне вида на динозаврите.

За да упражните фината моторика на детето, помогнете му да прокарва четката поотделно по полетата. Щом привърши с едното, нека да изплакне четката и да започне с другото. Така ще предотвратите преливането на водата и смесването на цветовете.

Книжка за оцветяване с вода – без цапане и бъркотия

Тъй като оцветяването става само с чиста вода, дрешките и работното място на детето ще останат чисти по време на цялото забавление.

За кого е подходяща книжката

Книжката е създадена за деца от 2 до 6 години.

Съдържа 8 картинки за оцветяване с динозаври.

Страниците могат да бъдат разделени и няколко деца да ги оцветяват едновременно.

6,90 лв.
Базова цена: 6,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
Формат
23х23 см
Обем
16 стр
Тегло
90 гр
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!