Защо нас?

Защо нас?

25 юни 2024
 
 Издателска къща АДАРИ се гордее с това, че предлага продукти, които съчетават забавление и образование за децата. Нашите книжки за оцветяване с вода са сред най-любимите на малчуганите, благодарение на красивите илюстрации, които оживяват с помощта на вода. Тези книжки предоставят уникално изживяване при всяко оцветяване, като позволяват на децата да използват въображението си многократно, без нужда от допълнителни материали. 
 
 Ние в АДАРИ също така произвеждаме монтесори игри с връзки, които са създадени, за да развиват фината моторика и логическото мислене на децата. Тези игри са направени от висококачествени материали и са безопасни за малките ръчички, което ги прави идеални за учене чрез игра.
 
Нашата гама от декорации за детска стая включва плакати и ръстомери, които добавят цвят и радост във всяко детско пространство. Плакатите ни са със забавни и вдъхновяващи дизайни, а ръстомерите помагат на родителите да следят растежа на своите деца по един интерактивен и забавен начин.
 
 Издателска къща АДАРИ се отличава с вниманието към детайлите и стремежа да предоставим най-добрите продукти за вашите деца. Ние влагаме любов и грижа във всеки продукт, за да осигурим изживявания, които развиват уменията и въображението на малките откриватели. Изберете нас, защото ние знаем как да направим ученето забавно!

Кои сме ние?
23 май 2024

Кои сме ние? Издателска къща „АДАРИ“ е семейният проект на една отдадена майка и порастващите ѝ деца. Прекарваме много време заедно и успяваме винаги да намерим нещо забавно и полезно за правене. Така, с много усмивки и хубави спомени с мама, децата неусетно получаваха правилно обучение и развиха много свои умения и таланти. Пожелахме да споделим опита си и да помогнем на всички деца да опознаят света, да го овладеят и да го сътворят по-красив и вълшебен. И това наше желание даде старта на „АДАРИ“.

прочети още

Скъпи приятели, Сега лесно можете да платите с банковата си карта на сайта ни! Безопасно и напълно безплатно! Системата на myPOS ви позволява бързо и сигурно да платите вашата поръчка.

прочети още

Скъпи приятели! Щастливи сме да ви информираме, че можете да закупите любимите си книжки на Издателска къща Азбукиведи за оцветяване с вода и книжки със стикери «Стикербук 100% стикери» при нас.

прочети още

Всяка дейност, която извършва детето, може да му бъде от полза – то постоянно развива сръчността, мисленето и въображението си. И все пак има игри, които целенасочено подтикват децата да овладяват определени важни умения. За важността на фината моторика и за една специална игра ще говорим този път.

прочети още

Този път ще говорим за формите – едно от нещата, които детето може да научи в най-ранна възраст, но само ако получи специална помощ от обичан възрастен. Ето откъде да започнете и как неусетно да накарате детето да разпознава геометричните форми.

прочети още

Обучението на деца с разстройства от аутистичния спектър често е предизвикателство само по себе си. А обучението по рисуване понякога изглежда направо невъзможно – те по правило не желаят да се занимават с никакви ръчни дейности. И все пак рисуването е наистина важно за тях, особено за невербалните деца, при които развитието на фината моторика подобрява значително уменията за писане, четене и дори говорене.

прочети още