Кои сме ние?

Кои сме ние?

23 май 2024

Кои сме ние?

Издателска къща „АДАРИ“ е семейният проект на една отдадена майка и порастващите ѝ деца. Прекарваме много време заедно и успяваме винаги да намерим нещо забавно и полезно за правене. Така, с много усмивки и хубави спомени с мама, децата неусетно получаваха правилно обучение и развиха много свои умения и таланти.

Пожелахме да споделим опита си и да помогнем на всички деца да опознаят света, да го овладеят и да го сътворят по-красив и вълшебен. И това наше желание даде старта на „АДАРИ“.

 

Какво правим?

Ние вярваме, че забавлението е най-толкова важно, колкото обучението. Затова в книжките на „АДАРИ“ игрите и ученето винаги вървят ръка за ръка, а резултатите се получават неусетно, като с магия.

Иска ни се да можем да задържим магията в света на децата. Затова освен занимателно-образователни книжки, в портфолиото ни ще откриете и развиващи игри, забавни и красиви декорации за детска стая, полезни и подходящи подаръци за деца – както по-малки, така и порастващи.

 

Нашата вълшебна мисия е…

 

Името на издателството сътворихме от имената на децата. И не се изненадахме, че то се оказа вълшебно: в центъра на „АДАРИ“ се появи думичката „дар“, която изразява съвсем точно същността на отношение ни към малките ни читатели.

Думичката „дар“ е символ на нашето желание да ви подарим частица от себе си, от своята обич, радост и любопитство към света, от своето умение да се наслаждаваме на времето си заедно и да играем с усмивка, докато ставаме все по-умели и умни.

 

Да бъдем заедно!

 

Разгледайте каталога на издателство „Адари“ – в него сме събрали всичко, което е радвало самите нас и което сме сигурни, че ще бъде приятно и полезно за децата.

Тук е пълно с вълшебни детски книжки за оцветяване с вода, забавно-образователни книги, творчески комплекти, игри за развиване на различни умения, декорации за детска стая, подаръци за деца и още, и още…  Бъдете по-често заедно и останете с нас, за да можем с усмивка и обич да покорим света и да му върнем вярата във вълшебства.

 

И не спирайте да очаквате от нас нови и нови вълшебни дарове…


Скъпи приятели, Сега лесно можете да платите с банковата си карта на сайта ни! Безопасно и напълно безплатно! Системата на myPOS ви позволява бързо и сигурно да платите вашата поръчка.

прочети още

Скъпи приятели! Щастливи сме да ви информираме, че можете да закупите любимите си книжки на Издателска къща Азбукиведи за оцветяване с вода и книжки със стикери «Стикербук 100% стикери» при нас.

прочети още

Всяка дейност, която извършва детето, може да му бъде от полза – то постоянно развива сръчността, мисленето и въображението си. И все пак има игри, които целенасочено подтикват децата да овладяват определени важни умения. За важността на фината моторика и за една специална игра ще говорим този път.

прочети още

Този път ще говорим за формите – едно от нещата, които детето може да научи в най-ранна възраст, но само ако получи специална помощ от обичан възрастен. Ето откъде да започнете и как неусетно да накарате детето да разпознава геометричните форми.

прочети още

Обучението на деца с разстройства от аутистичния спектър често е предизвикателство само по себе си. А обучението по рисуване понякога изглежда направо невъзможно – те по правило не желаят да се занимават с никакви ръчни дейности. И все пак рисуването е наистина важно за тях, особено за невербалните деца, при които развитието на фината моторика подобрява значително уменията за писане, четене и дори говорене.

прочети още