Издателска къща Азбукиведи вече е част от нас!

Издателска къща Азбукиведи вече е част от нас!

9 декември 2022

Игра, творчество, забавление, магия – в една кутия!

Тъй като сме специализирано издателство за деца, ние (заедно с АзБукиВеди) много добре знаем какво вълнува малките деца. И в нашите подаръчни кутии с детски картинки за оцветяване с вода сме се погрижили да съберем за тях истинско, вълнуващо приключение!

Побързайте за последни бройки от Стикербук 100% стикери "Ваканция" и Стикербук 100% стикери "Училище". Можете да поръчате страхотни подаръчни кутии за деца от 5 до 16 години!


Скъпи приятели, Сега лесно можете да платите с банковата си карта на сайта ни! Безопасно и напълно безплатно! Системата на myPOS ви позволява бързо и сигурно да платите вашата поръчка.

прочети още

Всяка дейност, която извършва детето, може да му бъде от полза – то постоянно развива сръчността, мисленето и въображението си. И все пак има игри, които целенасочено подтикват децата да овладяват определени важни умения. За важността на фината моторика и за една специална игра ще говорим този път.

прочети още

Този път ще говорим за формите – едно от нещата, които детето може да научи в най-ранна възраст, но само ако получи специална помощ от обичан възрастен. Ето откъде да започнете и как неусетно да накарате детето да разпознава геометричните форми.

прочети още

Обучението на деца с разстройства от аутистичния спектър често е предизвикателство само по себе си. А обучението по рисуване понякога изглежда направо невъзможно – те по правило не желаят да се занимават с никакви ръчни дейности. И все пак рисуването е наистина важно за тях, особено за невербалните деца, при които развитието на фината моторика подобрява значително уменията за писане, четене и дори говорене.

прочети още