Азбуката в рими. Приказка за животни любими.

Книжка за МНОГОКРАТНО оцветяване с вода - Азбуката в рими. Приказка за животни любими.

Открий магията: алфабетът в рими. Най-добра книга за азбуката!

Тази книжка е забавно помагало за най-малките, с чиято помощ лесно ще научат буквите от българската азбуката и ще срещнат много представители на животинското царство. Жабка, скрита в шапка, се впуска в горско приключение, за да помогне на децата да открият красивия свят на буквите.

С тази книжка Вашето дете ще се превърне в истински вълшебник! Разгърнете страничките на книжката. Използвайте четка, намокрена само с вода, за да превърнете картинките в истински цветни вълшебства. Оставете да изсъхне. Можете да повтаряте този трик отново и отново!

Тази богато илюстрирана книжка е предназначена за деца в предучилищна възраст и чрез забавни стихчета представя буквите от българската азбука. На всяка картинка детето може да открие животно, чието наименование започва със съответната буква. Стихчетата са свързани по смисъл и са куплети от цялостно стихотворение - приказка.

Нямате нужда от допълнителни боички! Без цапане и бъркотия! Всичко, от което се нуждаете е четка за рисуване и вълшебната книжка за оцветяване.

Книжката съдържа 4 картини за оцветяване с размери 23x23 см.

8,70 лв.
Базова цена: 8,70 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
Формат
23х23 см
Обем
10 стр
Тегло
90 гр
ISBN
978-619-92669-0-8
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!