Азбуката в рими. Приказка за животни любими.

 Представяме ви новото помагало за най-малките - Книжка за МНОГОКРАТНО оцветяване с вода - Азбуката в рими. Приказка за животни любими.

Открий магията: алфабетът в рими. Най-добра книга за азбуката!

Тази книжка е забавно помагало за най-малките, с чиято помощ лесно ще научат буквите от българската азбуката и ще срещнат много представители на животинското царство. Жабка, скрита в шапка, се впуска в горско приключение, за да помогне на децата да открият красивия свят на буквите.

 Книжката съдържа четири картинки за оцветяване с вода, всяка от които представя различни животни и съответните букви от азбуката в рими.Тази богато илюстрирана книжка е предназначена за деца в предучилищна възраст и чрез забавни стихчета представя буквите от българската азбука. На всяка картинка детето може да открие животно, чието наименование започва със съответната буква. Стихчетата са свързани по смисъл и са куплети от цялостно стихотворение - приказка. Децата могат да оцветяват многократно, като използват само вода – когато картинките изсъхнат, цветовете изчезват и могат да бъдат оцветявани отново и отново. Това прави книжката изключително удобна и практична, тъй като осигурява безкрайно забавление и учене без да се изразходват допълнителни материали като моливи или флумастери. Чрез римите, включени във всяка илюстрация, децата се запознават с буквите по лесен и запомнящ се начин.

 Илюстрациите са създадени с голямо внимание към детайла и привличат вниманието на малките читатели с ярките си и живописни изображения. Книжката "Азбуката в рими: Приказка за животни любими" е отличен избор за родители, които искат да подпомогнат ранното образование на своите деца. Тя не само развива фината моторика чрез оцветяването, но и обогатява речниковия запас и подобрява паметта чрез римите. В допълнение, книжката насърчава творческото мислене и въображението на децата. С тази книжка, всяко дете може да се наслаждава на многочасови занимания, като същевременно учи българската азбука и открива нови интересни факти за животните. Подарете на вашето дете уникалната възможност да учи и играе с "Азбуката в рими: Приказка за животни любими" – едно незаменимо помагало за най-малките!

Нямате нужда от допълнителни боички! Без цапане и бъркотия! Всичко, от което се нуждаете е четка за рисуване и вълшебната книжка за оцветяване.

Книжката съдържа 4 картини за оцветяване с размери 23x23 см.

8,70 лв.
Базова цена: 8,70 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
Формат
23х23 см
Обем
10 стр
Тегло
90 гр
ISBN
978-619-92669-0-8
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!